P40 Lite Midnight Black

Tutustu neljän monipuolisen linssin tarjoamiin rajattomiin luovaan ilmaisun mahdollisuuksiin. Palvelukeskuksen sijainti. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta.

Huawei P40 Lite 5G Tekniset tiedot ja hinta

Suositut tuotteet. Palautetta sivustosta. Puhelin sisäänrakennettu akku x 1 Laturi x 1 C-tyypin kaapeli x 1 3,5 mm kuulokkeet x 1 Pikaopas x 1 Poistamistyökalu x 1 Takuukortti x 1 TP-suojakalvo x 1 p40 lite midnight black TP Huomaa: Ota yhteyttä myyntikanavaan saadaksesi tarkemman luettelon. Varmista, että tarkistat jälleenmyyjän ostoehdot ja tietosuojakäytännöt. Katso myös muut Huawei-puhelimet. Uusi eBook-tila 11 avaa suosikkilukemisesi vaivatonta lukemista varten. Löydä edullisimmat hinnat.

p40 lite midnight black

Pysy mukana nopeatempoisessa elämässäsi

Etsi Avaa valikko. Kunnostaja ja myyjä: OuiPhone. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Kiitos palautteestasi! Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Puettavat älylaitteet.

merinovilla pooloneule

HUAWEI P40 lite 5G tuotetiedot – HUAWEI Suomi

Viihde ja elektroniikka. Nauti jouhevasta ja vaivattomasta navigoinnista täysin uudella EMUI Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia. Back Market käyttää toiminnallisia evästeitä tämän sivuston selaamiseen. Ominaisuudet Tuotetiedot App Guide. EMUI Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat.

Huawei P40 Lite 5G hinta Arabiemiirikunnissa, Dubaissa ja tekniset tiedot

Koti ja ydinperhe. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Google us. Voit tarkistaa varmennetta koskevat yksityiskohdat skannaamalla QR – koodin tuotteen pakkauksesta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.