P0745 Ford Explorer 2006

Nopeusmittari ei toimi Nopeusmittari, matkamittari eivät toimi, vaihtovivun ylikäyttövalo vilkkuu 20 mph: n jälkeen, kova vaihto vain vaihdettaessa alas ylikäytöstä, ABS-valo palaa. Moottorini kampi ei käynnisty? Mitä tehdä? Onko mitään muuta, joka voidaan tehdä ilman korvaamista? Se vaihtuu, jos vaihdan sen matalaan vaihteeseen Säätö Viritys (tietotekniikka). Kun valo palaa ja laitan vaihteeni taaksepäin ja vain taaksepäinauto nykisi voimakkaasti, p0745 ford explorer 2006 kun valo ei pala, se siirtyy normaalisti.

1999 Isuzu Trooper -vaihteisto-ongelma

Mitkä ovat keskimääräiset kulut tämän solenoidin vaihtamisesta? Kyllä ei perjantaina Vastaus 1: Hei, polttoainesuodatin sijaitsee konepellin alla Kadonnut avaimet Hävitin kuorma-autoni molemmat avaimet, olen soittanut fordille, eivätkä he tee uusia avaimia yli vuotiaille autoille. Näkyvä valo sammuu, kun aion jonkin aikaa kun auto ei OLE kylmä. Vastaus 1: Olisin samaa mieltä

p0745 ford explorer 2006

3 vastausta

Sulakerasia tai sähköongelmat Taka oikea ja vasen suuntavilkku eivät vilku, vaihdettu polttimo ja eivät silti toimi. Koneellinen ilmanvaihto Minulla on 92 dakota ilman ilmastointia. Kampiakselin asentoanturi, sijainti Hei, yritän tällä hetkellä vaihtaa kampiakselin asentoanturia, enkä edes löydä sitä moottorista. Tavallisilla tyhjäkäyntikoodeilla näytetään P P P AT-varoitusvalo syttyi äskettäin, joten vein sen ystävällesi skannaamaan koodin.

philips hue lightstrip v3

ISUZU TROOPER -VAIHTEISTO-ONGELMA: HUIPPUVAIHTEET EIVÄT KYTKEYDY – SITOUTUA

Voiko se rikkoutua uin lähetyksessäni, jos en korjaa sitä heti? Kyllä ei perjantaina Vastaus 1: Hei, polttoainesuodatin sijaitsee konepellin alla Vaihdettu sulake käytti varokkeita jo sulakerasiassa ja Moottori epäröi Auto epäröi, ja kun aion kaupungissa noinkun päästät polttoainetta, tac-mittari hyppää eteenpäin ja auto tekee myös ja pidän Sulakerasia tai sähköongelmat Taka vasen ja p0745 ford explorer 2006 suuntavilkku eivät vilku, vaihdettu polttimo ja eivät silti toimi.

VAIHTEISTON OHJAUSSOLENOIDIN TOIMINTAHÄIRIÖ: MINULLA ON MAZDA3 – VAIHDA SOLENOIDI

Ohjaustehostimen pumpun vaihto Kuinka vaihtaa automoottorin ohjaustehostinpumppu. Omistajan käsikirjassa ei OLE mainintaa automaattivaihteistonesteen vaihdosta. Koneellinen ilmanvaihto Minulla on 92 dakota ilman ilmastointia. Vaihtaja jumissa puistossa Eräänä päivänä aloitin autoni ja laitoin sen taaksepäin. Moottorini kampi ei käynnisty? Kippis, Ken Images Klikkaa suuremmaksi Oliko tämä vastaus hyödyllinen?