Osta Junalippu Netistä

Lipunmyynnissä tehdystä muutoksesta peritään vielä yhden euron palvelumaksu. Perille haluaa auttaa asiakkaitaan, ja nyt palvelusta on tehty entistäkin hyödyllisempi. Siksi helpoin tapa on jatkaa bussilla Ankaraan tai Istanbuliin. Kun ostat lippusi VR Matkalla -sovelluksesta, voit liittää siihen HSL:n kertalipunosta junalippu netistä matkustat pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä. Suosittelemme booking.

Osta junalippuja

Saksan rautateiden Deutsche Bahn virallinen elektroninen kauppa. Osta lippusi kohteesta Kars kohteeseen Istanbul täältä. Miten voin säästää vielä enemmän matkan hinnasta? Kertalipun hinta elää matkustus- ja ostoajankohdan mukaan. Lue lisää lipun perumisesta. Kun haluat matkustaa rajattomasti ympäri Suomen.

osta junalippu netistä

Tietoa lipuista

Jos tulet junalla Ankarasta, Marmarayn esikaupunki on ”Söğütlüçeşme”. Taksilla, minibussilla tai bussilla pääset Chornomorskin satamasta Odessan rautatieasemalle. Sekä Perille että VR priorisoivat toiminnassaan tehokkaan asiakaspalvelun, minkä lisäksi liikeyritykset jakavat monia yhteisiä arvoja. Lippu on voimassa merkityllä junamatkalla. Suora yönkulku Istanbulista Bukarestiin lähtee Istanbul Halkalin asemalta klo Perille myy VR:n junalippuja sekä Suomen sisäisiin matkoihin että Pietariin. Sinun pitää ostaa enemmän kuin yksi junalippu.

tuttiketju silikoni

Mistä voin ostaa lipun kaukoliikenteen junaan? – Finavia Asiakaspalvelu

Kaukoliikenteen kertalipun hinta vaihtelee osto- ja matkustusajankohdan mukaan. Osta junalippu juna-asemalta. Osta lippusi kohteesta Batumi kohteeseen Tšornomorsk täältä. Deutsche Bahn DB : Alennus junahinnoista! Matka-aika on tuntia.

Perille myy VR:n junalippuja – lähes koko Suomen kaukoliikenne meiltä

Usein pidempiä matkoja suunnitellessa täytyy kulkea osa matkasta junalla ja osa linja-autolla. Matkavertailu ja lipun osto lähijunaan on kauttamme erittäin kätevää, sillä kaiken voi tehdä samalla sivustolla nopeasti myös arjen kiireiden keskellä. Matkaisitko mieluummin väljässä ja rauhallisessa Ekstra-luokassa? Osta lippu ystävälle Ilahduta ystävää ja osta hänelle lippu luoksesi! Palvelusta et ainoastaan osta lippuja ekologiseen junamatkailuun, vaan vertailet ympäristövaikutuksia myös useiden VR:n matkalippujen välillä.