Octavia Combi Rs Tdi

Käyttöauto Oy, Seinäjoki. Lisävarustehinnasto …. Lataa akku ja suuntaa kaupunkiin päivittäisille asioille hiljaisuudesta ja mukavuudesta samalla nauttien. Sähköautot ja lajiristeymät. Lisäksi on pakko todeta, että nopeasti vaihtava DSG-aski vie parhaan nautinnon analogisesta ajamisesta. Edessä erona on oikeastaan vain etusäleikön RS-logo.

SKODA OCTAVIA 2.0 TDI RS COMBI

Ajaminen DSG-vaihteiston ja tehokkaan dieselmoottorin yhdistelmällä on varsin mukavaa. Auton ajonvakautusjärjestelmästä löytyy asetus ESC Sport, jonka nimikin kertoo jo paljon. Keskikokoluokan auton tyyli, tilat ja tekniikka yhdistettyinä kompakteihin mittoihin. Ford Transit Van 2,0 T Asiakkaiden arvostama Sinun turvasi ja takuusi. Viimeksi katsotut Suosikkisi 0. Volvon tutkimus paljastaa sähkö- ja polttomoottoriautojen todelli

octavia combi rs tdi

Auto1.fi vaihtoautot

Tekniikan Maailman talvivertailun ykkönen. Järjestä listaa:. Autoalan uuden teknologian esite. Suomessa Octaviaa myydään noin 5 kappaletta vuodessa. Kamux Nurmijärvi Klaukkala. Tekniikkatiedoista on korjattu kuutiotilavuus oikeaksi.

ok google apple watch

OCTAVIA COMBI RS – Tehokas perheauto – ŠKODA

Voit lisätä enintään 25 kohdetta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki autotalli. Tee vahti. Katso myös kaikki Suomessa myytävät uudet Skoda Octavia autot. Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän. Skoda Octavia 2.

Skoda Octavia vaihtoautot | 71 myytävää autoa |

Luotettavuus: 8,4 Turvallisuus on hyvällä tasolla ja luotettavuus kunnossa. Kuskin työtilassa ei pröystäillä. Tämä on täydellinen perheauto juuri sinulle. Sähköautot ja hybridit. Ajettavuus on erittäin miellyttävää urheilullisuudesta huolimatta. Vaihtoplussalla tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys – ”Sopiva aut