Maiden Liput Ja Niiden Nimet

Slovakian lippu. Tässä kategoriassa esittelemme sinulle eri Euroopan maiden lippuja. Somalian lippu. Euroopan liput Tässä kategoriassa esittelemme sinulle eri Euroopan maiden lippuja. Irlannin lippu. Länsi-Saharan lippu. Ukrainan lippu.

Luettelo itsenäisten valtioiden lipuista

Venäjän lippu. Lähi-idän liput Tässä nettikaupan tuoteryhmässä tarjoamme sinulle eri Lähi-Idän maiden lippuja. Ne on nyt vaihdettu. Saudi-Arabian lippu. Kuva: Jan Kaluza Unsplash. Kosovon lippu. Hallitse evästeasetuksiasi.

maiden liput ja niiden nimet

Mosambik ja kalashnikov

Mosambikin lippu. Pohjoismaiden liput Verkkokauppamme valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia Pohjoismaiden lippuja. Albaanimiesten luonnoksessa yksi maan kansalaisuuksia kuvaavista tähdistä oli muita selvästi suurempi, joten yhdenvertaisuuden korostamiseksi lopulliseen versioon tehtiin kaikista tähdistä saman kokoisia. Ugandan lippu. Jamaikan lippu. Kamerunin lippu.

liittimen puristustyökalu

Eri maiden liput – 10 mielenkiintoista tarinaa lipuista

Palestiinan lippu. Lesothon lippu. Montenegron lippu. Sittemmin sekä tähteä että kivääriä on esitetty poistettaviksi, mutta ainakin vielä ne ovat muistuttamassa maan lähihistoriasta. Kuva: colourbox. Islannin lippu.

Luettelo itsenäisten valtioiden lipuista – Wikipedia

Kosovon lippu on yksi tuoreimpia kansallislippuja, sillä maalla ei ollut koskaan aiemmin, ennen vuoden itsenäistymistään, ollut lippua. Oseanian liput Tässä nettikaupan tuoteryhmässä me tarjoamme sinulle Oseania lippuja. Alla on lueteltu niiden valtioiden, alueiden tai poliittisten yksikköjen liput, joita ei Object Linking and Embedding yleisesti tunnustettu itsenäiseksi tai joita kaikki ympäristön valtiot eivät Object Linking and Embedding tunnustaneet, mutta jotka ovat joidenkin valtioiden tunnustamia tai ovat joko ainoastaan de facto tai de jure -itsenäisiä. Myanmarin lippu. Bangladeshin lippu. Punainen raita, joka on lipussa alimpana, symboloi isänmaallisuutta ja urhoollisuutta.