Macbook Pro Air 13 2020

Katso kaikki syyt laittaa Mac töihin. Magic Keyboard Touch ID:llä. Muista myös päivittää netti kotiisi, jotta voit käyttää tietokonettasi ilman yhteyden katkeilua. Toista jäähdytystehokkuuden animaatio. Jopa 14 tuntia langa­tonta netin käyttöä. Integroitu 58,2 watti­tunnin litium­polymeeriakku. Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa.

Vertaile Mac-malleja

Parempien tehojen tukena samassa kompaktissa rungossa on nyt jopa 20 tuntia kestävä akku 1 ja aktiivinen jäähdytysjärjestelmä. Apple ja kognitiivinen oppiminen Kättä pidempää opettajille ja oppilaille, jotka vievät maailmaa eteenpäin. Gigabit Ethernet tai 10 Gb Ethernet. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Integroitu 58,2 watti­tunnin litium­polymeeriakku. Yksityisille Yrityksille Wholesale.

macbook pro air 13 2020

Apple Footer

SDR-kirkkaus: enintään nitiä. Magic Keyboard Touch ID:llä ja numero­näppäimistöllä. MacBook Pro. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Integroitu 52,6 watti­tunnin litium­polymeeriakku.

livon pinot grigio 2019

Apple MacBook | Telia

Löydät meiltä MacBookin kumppaniksi hyvin sopivat hiiret sekä näppäimistöt. Apu ja tuki. Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. Soita videopuheluja wifi-verkon kautta mihin tahansa FaceTime-yhteen­­sopi­vaan laitteeseen. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahja ideat sekä joululahjaideat. Gigabit Ethernet tai valinnainen 10 Gb Ethernet. Yhteistyössä Mac OS X ja M2 tuovat lisää nopeutta ja herkkyyttä tärkeimpiin appeihisi — Microsoft ja mieluisimmat iOS-appisi mukaan lukien.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Keittiö ja ruokailu. Retina-näyttö 1. Kategoriat searchcategory : Kannettavat. Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. Magic Keyboard tai Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. Pidä kuvasi, elokuvasi, musiikkisi ja dokumenttisi aina mukanasi — ja avaa ne vilauksessa. M2:n muistiväylän nopeus on Gt sekunnissa — 50 prosenttia enemmän kuin M1:llä.