Macbook Pro 2019 I7

Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Näyttö 13,3 tuuman led-taustavalaistu Retina-näyttö, IPS-teknologia, tarkkuus x pikseliä, ppi, kirkkaus nitiä, laaja väriskaala P3True Tone -teknologia, Intel Iris Plus Graphics -näytönohjain. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Tuote verkkokaupassamme.

MacBook Pro (15-tuumainen, 2019) – Tekniset tiedot

Tarkka ja värit eloisina toistava 13,3 tuuman Retina-näyttö tunnistaa TrueTone-teknologian avulla ympäristön valaistuksen, ja halutessasi suhteuttaa sen perusteella värilämpötilan ja kirkkauden silmille miellyttävimpään tilaan. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Luo Tori-tili. Lataa kauppakirjapohja. Elisa Viihde.

macbook pro 2019 i7

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Jatka ostoksia. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Ostoskori on tyhjä. Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin.

iwatch 6 hinta

Apple MacBook Pro 13 Intel Core i7 Touch Bar () | Elisa Yrityksille

Näytä kaikki. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin. Ota yhteyttä ilmoittajaan Ronkeli Lähetä sähköposti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Macbook pro 2019 i7 sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä Tori-tiliä? Erinomaisella kirjoitustuntumalla varustetun näppäimistön ylälaitaan sijoitettu, käytettävyyden seuraavalle tasolle nostava älykäs Touch Bar -kosketusnäyttöpalkki on mahdollista valjastaa mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi valokuvakirjaston selaamiseen, suosituimpien selainvälilehtien välillä liikkumiseen tai kuvankäsittelysovelluksen väriasetusten säätämiseen.

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Tietokoneet ja lisälaitteet. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Kirjaudu sisään. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Vanha OmaElisa.