Macbook Core I5 2020

Yliviivatut hinta ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo macbook core i5 2020 myyjien hinnoista. Myyjän virheestä tai kuluttajasuojalain alaisesta vaihtaminen- ja palautusoikeudesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa myyjä edullisimmalla toimitustavalla. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Kunnostaja ja myyjä: ReMarket Kunnostaja vuodestakunnostusmaa Viro. Edut sisältyvät hintaan. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen.

MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2020) – Tekniset tiedot

Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Evästeet”. Näytä sivulla 25 50 Rekisteröityminen on ilmaista.

macbook core i5 2020

1 539,00 €

Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus.

lenovo tab m10 hd keyboard

MacBook Pro 13″ | Apple MacBook | Apple kannettavat | Tector

Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Macbook core i5 2020 tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod.

MacBook Air (Retina, tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Yrityksillä ei OLE vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu kirjallisesti. Back Market käyttää toiminnallisia evästeitä tämän sivuston selaamiseen. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Lisää ostoskoriin. Tervetuloa Back Marketiin Paras hinta-laatusuhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme. Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat voivat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin.