Macbook Air M1 2022

Kaikkien asioiden mukaan tämä on budjettikannettava. Magic Keyboard on miellyttävä ja hiljainen ja siinä on täysikokoinen toimintonäppäinrivi, joka tarjoaa nopean pääsyn mieluisimpiin säätimiin ja oikoteihin. Virtajohdon MagSafe-pikaliitin kiinnittyy ja irtoaa helposti magneeteilla vahinkojen välttämiseksi. MacBook Air M2-sirullinen malli. MacBook Air M2-malli tähtivalkeana.

MacBook Air 2022

Norton Deluxe — Antivirus all-in-one tietoturvaratkaisu! Syy poistolle on epäselvä, mutta ainakin se herättää epäilyksiä. Kahden lisägrafiikkaytimen ja muiden parannusten myötä graafisessa GPU-suorituskyvyssä M2 tarjoaa 25 prosenttia enemmän suorituskykyä samalla tehonkulutuksella ja kaikkiaan 35 prosenttia paremman suorituskyvyn. Vertaile kaikkia Mac-malleja. Seuraa Mobiili. Applelta odotetaan vielä vuoden aikana … Lue lisää.

macbook air m1 2022

MacBook Air

Ja Mac on suunniteltu niin, että voit itse valita mitä jaat ja miten. Applen M1-siru 8-ytiminen prosessori, jossa on 4 suorituskyky-ydintä ja 4 tehok­kuus­ydin­tä 7-ytiminen näytön­ohjain ytiminen Neural Engine. Nopeampi videon trans­koodaus 9. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Tilaa säästelemättä. Ruutu pysynee tutussa 13 tuuman koossa. Lue seuraavaksi: Apple esitteli watchOS 9:n — paljon uutta terveyteen ja harjoitteluun.

be quiet dark pro

MacBook Air (): uutiskatsaukset ja huhut Applen kannettavasta tietokoneesta | TechRadar

Jopa 18 tuntia kestävä akku. Voi 30, Kolmen mikrofonin ja edistyksellisten suuntaavien algoritmien ansiosta äänesi kuuluu puheluissa selvänä ja kirkkaana kaikkialla missä oletkin. Toimitus alkaa macbook air m1 2022 marraskuusta yhdessä M1-ohjattujen laitteiden, kuten Mac minin ja 13 tuuman MacBook Pron M1,kanssa. Uutuus avaa myös toisen sukupolven Applen Mac-järjestelmäpiireissä. M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Langattomista yhteyksistä tuettuna ovat Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5.

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Paras iPhone XS Max -näytönsuoja vuonna Apple vahvisti: vuoden ensimmäinen julkistustilaisuus 8. M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Magic Keyboard Sulavaa kyytiä sormillesi. Apple voi julkistaa uuden MacBook Airin maanantaina — värivaihtoehdoista uusi paljastus la 4.