Macbook Air A1370 Emc 2471

Tuotteen leveys mm. Näytön erottelukyky x pikseliä. Käyttökorkeus 0 – m. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Pakkaustiedot Virtalähde mukana Kyllä. Telakointiaseman liitäntä Ei. Tuote Valmistaja Apple.

14.5V 3.1A Virtalähde yhteensopiva APPLE MacBook Air 13″ Early 2008 A1237 EMC 2142

Puhdistettu, käyttöjärjestelmä valmiiksi asennettu. Ei Object Linking and Embedding suositeltavaa irrottaa akku, jotta voimme jatkaa toimintaansa ja et menetä tietoja äkillisen sähkökatkoksen. Hyväksyy ytimet ja älykäs soluja, kuten alkuperäisiä valmistajia, joten suorituskyky ja yhteensopivuus Apple MacBook Air 11 INCH A Mid akku on samanlainen kuin alkuperäisen akku ja paremmin. Apple MacBook Air 13 Gt. Tuotteen syvyys mm. Kuitti mukaan.

macbook air a1370 emc 2471

Tuotetiedot

Muistin enimmäismäärä 8 GB. Toimiva macbook. Lisätiedot Myydään uudenveroinen macbook air M1 gb ja 8 gb. Apple macbook Apple bluetooth Apple macbook pro 15 Apple macbook pro 13 Apple macbook pro retina. Tietokone on hommattu ja myyn sen pois vähäisen käytön takia. Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia kaukosäätimellä Stereokaiuttimet ja kaksi sisäistä mikrofonia Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö ympäristön valoisuuden tunnistimella Multi-Touch-ohjauslevy 54 Wh litiumpolymeeriakku, jopa 12 tuntia Tori

galaxy a 43

Virtalähde yhteensopiva APPLE MacBook Air 13″ Early A EMC

Note : 1. Apple macbook pro Tuotenimi 11″. Tietojen pakkaaminen Käyttöopas Kyllä. Muisti Muistimäärä 4 GB. Akun kapasiteetti 38 Wh.

Apple MacBook Air 11″ – Tuotetiedot |

Itse asiassa, kannettavani akkuja tuotemerkkejä ovat myös monet kolmannen osapuolen komponentteja kuten Samsung, LG, jne. Tästä verkkokauppaan. Käyttöaika akkuvirralla 9 h. Voin myös lähettää. Heti käyttövalmis. Jos sinulla ei OLE RMA-numero palauttaa akku, emme tee mitään hoitoa.