Macbook Air 2020 16gb

M1-siru mahdollistaa jopa 16 Gt:n super­nopean yhteis­muistin. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tuote pysyy varattuna 24h. Kevyt ja tehokas Apple kannettava. Toimisto Prosessorin malli: Apple M1. Näytä sivulla 25 50

Apple MacBook Air (2020) – M1 OC 7C GPU 16GB 256GB 13″

Varaa ja nouda. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Tehokkaita päivityksiä apeille. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa.

macbook air 2020 16gb

Halvin hinta:

Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää ennen kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Muistin määrä: 16GB. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Näytön koko tuumaa : Pieni siru. Yritysasiakkaat Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa.

fifa 2022 gamepass

MacBook Air | Apple MacBook | Apple kannettavat | Tector

Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Kolme sisäistä mikrofonia varmistavat, että tulet kuulluksi, olitpa sitten puhelussa, sanelemassa muistiin­panoa tai tiedustelemassa Siriltä säätietoja. Hyödynnä M1:lle suunniteltuja tehokkaita appeja. Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. Saatavuus: Reilusti verkkokaupan varastossa.

Apple Macbook Air () M1 16gb gb Ssd – Hintaseuranta |

Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma. Muista myös hyödylliset lisätarvikkeet. Tässä MacBook Air -mallissa on kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin OLE mainittu.