Mac Book Apple M1

Uudet studiotason mikrofonit tuovat äänesi selkeästi kuuluville niin kokouksissa kuin podcastia pitäessä ja ystävien ja perheen­jäsenten kanssa jutellessa. MacBook Pro on rakennettu suojaamaan yksityisyyttäsi ja tietojasi kaikessa mitä sillä teet. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti. Yksityisyyden suojaamiseksi tämä data prosessoidaan laitteella salaman­nopeasti. Se suoriutuu vaativista tehtävistä, mac book apple m1 editoinnista ja pelaamisesta. Yksityisille Yrityksille Wholesale.

MacBook Airin M1 tekniset tiedot

Rajoitettu takuu ja huolto. Tallennus­tila 2. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Touch Bar tuo entistä enemmän näppäriä oikoteitä ja ominaisuuksia käyttöösi. MacBook Pro Joka paikan pro. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Huippunopea M1-siru määrittelee tehokkuuden uudelleen Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta virta ei lopu kesken Tyylikäs Retina-näyttö takaa terävät tekstit, kirkkaat valkoiset, tummat mustat ja erinomaisen resoluution Mac book apple m1 Tähtiharmaa.

mac book apple m1

Apple MacBook Pro 13,3″ M1 (2020)

Bluetooth Langaton Bluetooth 5. Vertaile kaikkia Mac-malleja. Oma kone­oppimisen suoritus­kyky­ohjain puolestaan hajauttaa kone­oppimisen tehtävät oikeisiin pakkoihin suoritus­kyvyn maksimoimiseksi. Touch Bar tuo entistä enemmän näppäriä oikoteitä ja ominaisuuksia käyttöösi. Toista jäähdytystehokkuuden animaatio. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät.

kosteusmittari tokmanni

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Näkymä joka mukautuu ympäristöösi. Pieneen siruun on integroitu mm. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Apu ja tuki. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Jopa 5 kertaa nopeammat grafiikat.

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Uudet studiotason mikrofonit tuovat äänesi selkeästi kuuluville niin kokouksissa kuin podcastia pitäessä ja ystävien ja perheen­jäsenten kanssa jutellessa. Thunderbolt integroi tiedonsiirron, latauksen ja video­lähdön samaan porttiin — ja MacBook Prossa niitä on kaksi. Suomessa kuluttajilla on oikeus ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnan­alennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät Object Linking and Embedding sopimuksen­mukaisia Suomen kauppalain mukaan. M1-siru ja Mac OS X Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden: päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Näin peleillä ja projekteilla on käytössään jopa kahdeksan erillistä ydintä. Toista jäähdytystehokkuuden animaatio. Nopeampi videoeditointi 2.