Maalaiselämää Sims 4

Niitä on alkuun hauska kuskata näytille lauantaisille puutarhamarkkinoille, mutta kauaa viehätys ei kestä. Yhteistyökumppanit Pelikone – Ilmaiset nettipelit. Simit voivat varustautua piknikkorilla ja kirjontakehyksellä ja lähteä Tontun koura -pubiin turisemaan muiden kyläläisten kanssa. Kaikki urheilupelit. Fairytale Cottage RachelPedd. Kirjautumalla maalaiselämää sims 4 voit lisätä tämän tuotteen toivelistallesi, seurata sitä tai merkitä sen ohitetuksi.

404 – sivua ei löytynyt

English Cottage Farm. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Voit tehdä ostoksia haluamallasi kielellä, mutta huomaa, että kaikki viestit, joita lähetämme sinulle, kirjoitetaan alueesi Origin-kaupan oletuskielellä. Leikittele elämällä. Kirjaudu sisään. Lue lisää.

maalaiselämää sims 4

Peliin liittyvä sisältö

Bethesdan suurroolipeli Starfieldista julkaistiin vihdoin pelikuvaa. The Sims 4: Maalaiselämää 1. Electronic Arts. Kotona kokataan tuoreista aineksista koko perheen voimin. Countryside Family Home beardphrodite. Asenna Steam. Olet antamassa henkilötietojasi Electronic Arts Inc.

formula 1 haas 2021

The Sims 4 Maalaiselämää | KonsoliFIN – Pelaamisen keskipiste

Pinterest Maalaiselämää sims 4. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Monille lieneekin helpotus, että pelin uusin täysmittainen lisäosa matkaa vihdoin leppoisampiin maisemiin eli kauas maaseudulle. Haastetta kaipaavat voivat kokeilla jättikasvien kasvattamista Peippolan markkinoiden kilpailuun. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Kasvata eläimiä ja ystävysty niiden kanssa Lehmistä voi lypsää tuoretta maitoa, ja kanat munivat kanakopissa.

The Sims™ 4 Maalaiselämää Expansion Pack

Simit voivat ystävystyä metsäneläinten kanssa, kasvattaa itse oman ruokansa ja nauttia maalaiskylän rauhasta. Arviointivääristymätulokset suodatetaan pois, kun toiminto on käytössä. PC-peliohjaimet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Bethesdan suurroolipeli Starfieldista julkaistiin vihdoin pelikuvaa. Affluista Buttes Ranch Sarabethd. Varo kettuja, sillä ne ovat kovin persoja kananmunille! Micro Magnolia.