M3 Pro 64

Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Enemmän nopeutta, enemmän kaikkea. Kieli kielet Yksityiskohtainen luettelo tuetuista kielistä – tässä. Upload Speed Mbps. Nauti videoista ja valokuvista 6,5 tuuman DotDisplay-näytöllä. Barometri Ei. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta.

Xiaomi Poco M3 Pro 5G Dual SIM 4GB RAM 64GB

Alin hinta. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Hinnat alkavat Se pyörittää pelit sekä appsit. Bluetooth Joo.

m3 pro 64

Xiaomi Poco M3 Pro 5G 4/64GB Tekniset tiedot

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Materiaali Muovit. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Enemmän nopeutta, enemmän kaikkea.

asta mechanical keyboard

Parhaat Xiaomi Poco M3 Pro 5G 4/64GB hinnat, tarjoukset ja tekniset tiedot

Nopea lataus Joo. Laite ei Object Linking and Embedding vedenpitävä. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Viimeksi katsomasi tuotteet. Poco M3 Pro ottaa täydet tehot irti 7 vm:n prosessilla valmistetulla MediaTek Dimensity -suorittimesta. Integroitu salama Ei. Toimitusaika 1 päivä.

Xiaomi Poco M3 Pro 5G 5/64GB älypuhelin, hinta €

Kerro, niin korjaamme asian. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Muisti 12 Gb. Integroitu salama Ei. Bluetooth Joo. GPU-ytimet 2.