Lumea Prestige 9000

Soveltuu eri ihokarva- ja ihotyypeille Philips Lumea IPL -sarja tehoaa eri ihokarva- ja ihotyypeille. Kasvolisäosa on huolellisesti muotoiltu, ja siinä on pieni ja litteä 2 cm2:n ikkuna, jonka avulla voit käsitellä kasvojen lumea prestige 9000 tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Väri : Vaaleanpunainen. Mitä tämä tarkoittaa? Wed Mar 16 CET

Philips Lumea 9000 BRI955

Mon Mar 14 CET Ei kategorisoidut. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Tuloksissa voi olla yksilöllistä vaihtelua. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

lumea prestige 9000

Tuotetiedot

Lisää lisävarusteita Katso kaikki osat ja tarvikkeet. Tarkkuusosa ja suodatin kasvojen käsittelyyn Kasvolisäosa on huolellisesti muotoiltu, ja siinä on pieni ja litteä 2 cm2:n ikkuna, jonka avulla voit käsitellä kasvojen ihokarvat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Mon Mar 07 CET Instax Mini Film.

hetty imuri hinta

Philips BRI/00, halvin hinta €

Mitä tämä tarkoittaa? Viihde ja elektroniikka. Lumean SmartSkin-tunnistin tunnistaa ihonsävyn ja ilmaisee sinulle miellyttävimmän valoasetuksen. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Back to school. Tuotteen laatu. Sat Mar 19 CET

Lumea IPL Series IPL-ihokarvanpoistolaite BRI/00 | Philips

Thu Mar 24 CET Mitä tämä tarkoittaa? Arvostelu Päivityksiä Philipsin innovaatioista ja vinkkejä terveelliseen elämäntapaan. Tärkeimmät tiedot. Päivän tarjoukset. Kun älykäs lisäosa liitetään laitteeseen, se mukauttaa valon automaattisesti kasvoille sopivaksi.