Lounas Scandic Tampere

Poista Huone. Semafori Tampere. Tuomiokirkonkatu 17, Tampere. Keskiarvo 5. Maissipihvi l G. Täältä saa myös salaattipöytää. Anna varaustietosi Huomaathan, että sinulla on jo toinen varaus auki selaimessa.

Lounas Be Calm & Buzz On, Tampere

Lue lisää kirjautumisesta. Staycation Sokos Hotellissa. AO tunnus RGB. Pinnasänky Vieressä. Tämän lisäksi voit helposti lisätä tarjouksia sekä seurata ravintolasivusi kävijämääriä. Varaa palkintoyö Varaa palkintoyö toiselle. Huoneet ja henkilöt.

lounas scandic tampere

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Myyjien yhteystiedot. Liity nyt! Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Asia on tutkinnassa, pahoittelemme aiheutunutta häiriötä. Jos haluat tehdä omistajahintaisia varauksia ja kerryttää Bonusta, kirjaudu ulos Oma S-Card -palvelusta. Kun vierailet lounasmenu. Savuporo-pekonikiusaus l G Fetajuustolla täytettyä kampelaa Pottumuusi l G Maissipihvi l G Lounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuomaksi vettä sekä kahvin tai teen ja pienen makean.

liukuovikomero k-rauta

Lounas BE CALM & BUZZ ON SCANDIC Tampere |

Runsas Bistron lounas rakentuu raikkaasta ja värikkäästä salaattipöydästä ja ravitsevasta päivän keitosta, joita voit täydentää Mestarin koostamilla pääruokavaihtoehdoilla. Persiljaperunoita mL g. Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Varaa palkintoyö Varaa palkintoyö toiselle. Internetselaimesi on vanhentunut Sivuston kaikki ominaisuudet eivät toimi nykyisellä selaimellasi. Lounasravintoloita lähistöllä.

Joululounas Scandic Rosendahl — (Tampere)

Sokos Hotels logo. Tuomiokirkonkatu 17, Tampere. Hämeenkatu 5, Tampere. Kasvis-kikhernepata V , l G. Varaa palkintoyö Varaa palkintoyö toiselle.