Lotus Garden Tampere

Annos on miedosti tulinen. À la carte -ruokia tarjoillaan arkisin klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin. Seuraa Seurataan. Toptaste toimii verkossa, printissä, somessa ja tapahtumissa. Annos sisältää pääruuan, riisiä ja friteerattuja dumplingseja hapanimeläkastikkeella.

Lotus Garden – Tampere

Friteerattua kanaa ja hapanimeläkastiketta lounas. Avoinna tänään: Teemme yhteistyötä laadukkaiden mediatalojen kanssa. Järvenpää: Kin Sushi ja Green Sushi. Naudanlihaa valkosipulikastikkeessa lounas.

lotus garden tampere

Tervetuloa!

By continuing to use this website, you agree to their use. Lotus Garden Yli kaksikymmenvuotias Lotus Garden Rongankatu tarjoaa ihanan, mutta kovin huonosti tunnetun poikkeuksen. Friteerattuja jättirapuja sitruunakastikkeella. Kanaa valkosipulikastikkeessa. Szechuan jättirapuja Annos on miedosti tulinen. Pikku Kiinalainen sijaitsee aivan Tampereen keskustassa ja heidän menultaan löytyy perinteisiä kiinalaisia annoksia hyvällä hinta-laatu suhteella. Tietoa julkaisijasta Toptaste on ruoka- ja ravintolamedia, joka tarjoaa ruokadiggareille ajankohtaista tietoa ruokamaailmasta tuomalla esille ravintoloita, tuottajia, keittiömestareita, ruokamaailman taiteilijoilta — tekijät esiin mentaliteetilla.

defender 1997

Munakoisounelma Tampereella – kiinalainen ravintola Lotus Garden | Kasviksena Belgiassa

Reseptejä, ravintola-arvioita, tuotevinkkejä, ostospaikkoja ja tapahtumia. Jättirapuja ja vihanneksia. Sunnuntai Hao King, Vantaa Kiinalainen ravintola, joka tarjoaa myös sushia, laadukkaassa ja monipuolisessa buffetissa joka päivä. Naudanlihaa chilikastikkeella Annos on tulinen.

Lotus Garden – Etusivu

Vanda: Long Hua. Nämä klassikot on kyllä yleensä tehtymelko hyvin, ja parhaimmillaan talon vihanneskeitto on herkullista. Yli erilaista kiinalaista annosta ja kiinalaistyylinen kodinsisustus saa kävijän todelliselle makumatkalle. Keitto on tulinen. Lotus Garden Kiinalaisia makuelämyksiä.