Lol Surprise Omg Cosmic Nova

We sisters are ready to slay the Winter Disco. Ihania kuvia ja hei pitkästä aikaa. Tällä hetkellä en OLE vielä tilannut kuin sellaisen silmätarrasetin, sillä yritän räpeltää itse parit naamat tässä tulevaisuudessa 😀 Jos tuuri käy, niin jo ensi viikolla tilaan sitten nuken ja pari kroppaa ja sitten pitää vain odottaa, että kaikki saapuu, että ehdin ompelemaan ja saan sitten uutta tuulta Azoneihini! Sitten availin ihan lol surprise omg cosmic nova. Melkeinpä jätin sen hankkimatta niiden takia. EBD Toys – Funkidscollection.

L.O.L. Surprise – Top Secret Winter Disco – Cosmic Queen (561804)

Itse ostin Snowin näistä. Here they are! Wonderwoman paidat ostin pienen reissuni aikana, kun en voinut vastustaa niitä! Ehdotettu sukupuoli. Myös Dollien vyö on ollut mahdotonta saada kiinnitettyä

lol surprise omg cosmic nova

Hinta- ja tuotetiedot

Her fashions are ready to be unboxed from fabulous garment bags, her shoes have their own shoebox, and her hat box holds her accessories. Winter Disco includes a fashion doll, her sister, fierce fashions, shoes, a shoebox, accessories, a hat box, purse, a brush, garment bags, a doll stand and a package that becomes a reusable playset. Slide off the icy silhouette to reveal Cosmic Nova’s picture. Cream of the crop. Tässä meni neljä päivää pari tuntia per päivä kun avasin kaikki, purin paketit kierrätykseen, pääsääntöisesti muovia ja pahvia, asettelin nämä ja kuvasin.

dental care royal canin

Nukkebuumi: Ihastuttava L.O.L. Surprise OMG Winter Disco!!!

Tilaa: Lähetä kommentteja Atom. Tämä kuva on niiin mainio 😀 Minusta tässä Elsa on vähän turhan kiinnostunut Kristoffista, joka näyttää haluavan karkuun ja peikkopappa en muista nimiä ja sori jos sekoitin tuon miekkosen siihen poroon o. Niistä en koskaan liiemmin OLE nukeilla tai poneilla pitänyt. Winter Disco fashion dolls. Kuvitteellinen pelaaminen. Slide off the icy silhouette to reveal Cosmic Nova’s picture. Lataa lisää

MGA Entertainment L.O.L. Surprise! OMG Winter..

Aivan ihania. Ja hihnoilla vyötärölle ja jalan ympärille kiinnitettävän laukun nappi ei mene millään kiinni joten en Object Linking and Embedding pukenut sitä sille. Wonderwoman paidat ostin pienen reissuni aikana, kun en voinut vastustaa niitä! Tämän alle voinkin kertoa, että nyt kun olen saanut kaikki vanhat avaamattomat nuket jaloista pois No, kaksi jäi odottamaan tuunausta niin voikin alkaa odottelemaan tulevia nukkeja! I love her! Watching my 8 year old make lists for her fidget toys, L. Visit Blog.