Logitech G512se

Koska näppäimistö tunnistaa kerrallaan 26 erillistä painallusta, voit painaa alas logitech g512se niin monta näppäintä kuin haluat missä tahansa järjestyksessä ja painallukset toimivat aina haluamallasi tavalla. Tuotteen väri. Edistykselliset, mekaaniset GX-kytkimet on suunniteltu ja kokonaisvaltaisesti testattu suorituskykyä, herkkyyttä ja kestävyyttä silmällä pitäen. Säädettävä taustavalo Kyllä. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Huippusuorituskykyinen pelinäppäimistö, jossa mukana valitsemasi edistykselliset, mekaaniset GX-kytkimet. Laitteen käyttöliittymä.

Logitech G512 SE LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – Nordic Layout

FN-näppäimen avulla voit esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta, toistaa ja tauottaa, mykistää sekä vaihtaa pelitilaa ja logitech g512se. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Jätä takuuvaatimus. Minimalistinen etu. Numeronäppäimistö Kyllä.

logitech g512se

Hinta- ja tuotetiedot

Edistyksellisen pelilaitetekniikan ja alumiiniseoksesta valmistetun rakenteen ansiosta G on helppo, kestävä ja täysillä ominaisuuksilla varustettu. Advanced gaming technology and aluminum-alloy construction make G simple, durable and full-featured. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Järjestelmävaatimukset Windows-käyttöjärjestelmätuki Windows 10,Windows 7,Windows 8. Logitech Gaming , eSport. Tukkupakkauksen korkeus mm. Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään.

christian dior sauvage notino

Logitech G SE LIGHTSYNC RGB Mechanical Gam..

Kiinnitä ladattava laite tai yhdistä hiiri kukistaaksesi vastustajasi hetkeäkään menettämättä. Merkkivalot LED : 2 jopa p. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on logitech g512se tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Käyttövoima 50 g. Jätä takuuvaatimus. Näppäimistön kieli.

Logitech G SE LIGHTSYNC RGB Mechanical Gam.. – Tuotetiedot |

Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista. Create your own animations or choose from a selection of preset effects. Kiinnitä ladattava laite tai yhdistä hiiri kukistaaksesi vastustajasi hetkeäkään menettämättä. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Näppäimistön paino g.