Logitech G Pro X Bass

Instrumentit — musiikki ja musiikki. Logitechin tuotteilla on aina korkea laatu ja asiakkaat huomaavat, että merkki onkin käyttänyt vuotensa luodakseen täydellisiä tuotteita. PRO X -pelikuulokemikrofoni Muodon muistavat vaahtomuoviset keinonahkakorvatyynyt Muodon muistavat vaahtomuoviset kangaskorvatyynyt Ulkoinen USB-äänikortti Irrotettava mikrofoni 2 metrin johto äänenvoimakkuus- ja mykistyssäätimillä Mobiilijohto painikkeella Y-sovitin erillisille mikrofoni- ja kuulokeporteille Kantopussi Käyttäjän dokumentaatio. Internet-yhteys valinnaista ohjelmiston latausta varten Lisäominaisuudet, kuten Blue VO! Saatavuus:

Logitech G PRO -pelikuulokkeet

All headsets will function on PlayStation 4 with Stereo sound only. Akun kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. Ne tarjoavat passiivisen melunvaimennuksen. Materiaalit Haarukka : alumiini Pantaosa : teräs Korvatyynyt ja pantaosa : muodon muistava vaahtomuovi ja keinonahka Lisäkorvatyynyt : muodon muistava vaahtomuovi ja kangas. Tilaa Logitech G.

logitech g pro x bass

LANGATON PRO X

Voit pelata entistä pitempään ja kovempaa ja keskittyä voittamiseen. CE -mikrofonitekniikka tarjoaa käyttöön reaaliaikaisia äänisuotimia, joilla voit vähentää melua, lisätä kompressointia tai vaimentaa suhahtavia s-äänteitä ja varmistaa, että äänesi kuulostaa täyteläiseltä, puhtaalta ja entistäkin ammattimaisemmalta. All headsets will function on PlayStation 4 with Stereo sound only. Kantopussi puolestaan suojaa kuulokemikrofonia ja varusteita kuljetuksessa. Sun Mar 27 CET Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu.

kannettava tietokone euronics

Logitech G Pro X, Musta | Alk. 79,00

Lisäominaisuudet, kuten Blue VO! Hear footsteps and environmental cues with breathtaking clarity, and get the competitive edge you need to win. Sat Mar 05 CET Autot ja renkaat. Tilaa Logitech G. CE käyttää DTS-äänenparantelua.

Logitech G Pro X -Pelikuulokkeet + Logitech G Headphone Stand –

Apteekki ja hyvinvointi. Lisätietoja Blue VO! Pelaa voittaaksesi. Mikrofonin Irrotettava Joo. Tuotteet pakkauksessa.