Logitech G Pro Mechanical

Kampanjan eräkoko: kpl. Voit tallentaa staattiset valaistuskuviot turnausjärjestelmissä laitteen omaan muistiin. Rekisteröi tuote. Näppäimistö Musta. Se on pienikokoinen eikä siinä OLE lainkaan numeronäppäimistöä, joten pöydällä on hyvin tilaa hiiren liikkeille alhaisilla herkkyysasetuksilla. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard

Tekniset tiedot. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Palautetta sivustosta. Kiitos palautteestasi! Logitech G PRO mekaaninen pelinäppäimistö. Tilaa Logitech G. Ne tuottavat painettaessa kuuluvan ja tuntuvan naksahduksen.

logitech g pro mechanical

Halvin hinta:

Rekisteröi tuote. Katso kaikki kaupat ja hinta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Ja luonnollisesti kuin pelinäppäimistöstä on kyse, löytyy siitä RGB-valaistus 16,8 miljoonalla värivaihtoehdolla. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Xbox Series X, pelikonsoli. Tekniset tiedot.

6r canon

Logitech G PRO Mechanical Keyboard Nordic | Telia

Toimitusaika 11 päivää. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Logitech G Pro pelinäppäimistö pohjoismainen. Suunniteltu voittamaan yhteistyössä maailman parhaiden e-urheilijoiden kanssa. Lisäominaisuudet edellyttävä Logitech G HUB -peliohjelmistoa, jonka voi ladata osoitteesta logitechg.

Mekaaninen Logitech G Pro X -pelinäppäimistö vaihdettavilla kytkimillä

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Se tarjoaa kaiken, mitä vakava pelaaja tarvitsee: nopeat ja kestävät GX Blue -kytkimet, Windows-näppäimen käytön estävän pelitilanäppäimen, makrot, näppäimen anti-ghostingin, 26 samanaikaisen näppäinpainalluksen tunnistuksen ja sisäisen muistin. Kampanjan eräkoko: kpl. Windows-näppäimen voi kytkeä pois päältä, ja irrotettava johto helpottaa näppiksen kuljettamista. Halvin: Elektroninen kauppa. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.