Logitech G Pro Hero 25k

Ammattipelaajat pyrkivät jatkuvasti yhä suurempaan nopeuteen ja tarkkuuteen, joten Logitech G tekee samoin. HERO 25K on tarkin koskaan valmistamamme pelitunnistin. Yksi tarkoitus. Pakkauksen sisältö. PRO-pelihiiren suunnittelussa oli yksi tavoite: auttaa sinua menestymään äärimmäisen kilpailuhenkisessä ja nopeassa e-urheiluympäristössä. Kaupan vaihtaminen poistaa jalosteet nykyisestä ostoskoristasi.

PRO Gaming Mouse pelihiiri

Kirjoita omat arviosi Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Näytä usein kysytyt kysymykset. Näytä usein kysytyt kysymykset. Uskomattoman kevyt, reagoiva ja sillä on pitkä akunkesto. Kaikki mitä ammattilaiset tarvitsevat.

logitech g pro hero 25k

TUOTEKUVAUS.

Sen jalat kestävät testien mukaan yli kilometrin matkan. Ammattipelaajat pyrkivät jatkuvasti yhä suurempaan nopeuteen ja tarkkuuteen, joten Logitech G tekee samoin. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Yksi tarkoitus. Näytä usein kysytyt kysymykset.

earpods apple 1

Logitech Langaton Pelihiiri G Pro DPI Musta | Techinn

Leveys : 63,5 mm. PRO-sarjan laitteet on suunniteltu ammattipelaajien käyttöön. Joo ei. Kaupassa Yhdysvallat myytävien sähkölaitteiden käyttämä volttimäärä onjoten laitteen ongelmatonta toimintaa varten tarvitaan jännitettävä laskeva tehon katkoja. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech Gaming Software -peliohjelmistoa, joka on ladattavissa osoitteessa logitechG.

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Yhdenmukainen toiminta ja mukavuus ovat kriittisen tärkeitä parhaan suorituskyvyn esiin saamiselle. Se paransi tavoitteeni alusta alkaen, mutta en tietenkään OLE lähellä kuorta. Käytön aloittaminen. Edistyksellisimmällä HERO-pelitunnistimellamme varustettu pelihiiri tarjoaa voittoon tarvittavat uskomattoman nopeuden ja tarkkuuden. Tämä innovatiivinen, koko matkalta mobiilitekniikka murtaa viiveiden, yhteysongelmien ja virrankäytön asettamat rajoitteet ja tuottaa vakaan viiveettömän yhteyden yhden ms:n päivitysnopeudella — ilman johtoja.