Logitech Dfgt Forza Horizon 4

Kannattaa kuitenkin tarkastaa tuotteen kotisivuilta mitä pelejä ratti tukee. Toimiva peli. Hukkunut 25—34v Hei, Pitäisi toimia. Ajotuntuma parantui huomattavasti tarkemmaksi ja miellyttävämmäksi. Eli kun perä karkaa mutkassa, niin vaikka aivan välittömästi kääntää ratin linkkuun toiseen suuntaan, niin auto ei reagoi mitenkään, vaan menee kylki edellä samassa luisussa, kunnes joku este pysäyttää. Ansku N nainen25—34v

Kysymykset ja vastaukset

Kaverilla tyyppäsin samaa settiä, aivan kauheahan se oli. Kyllästyin peliohjain-näppäimistö-hiiri -comboon ja päätin hankkia tämän setin. Ohjauspyörän raita ilmaisee visuaalisesti, mihin suuntaan ohjauspyörä osoittaa. Xbox pelejä JNS. Ohjauspyörässä on korkealaatuinen, käsin ommeltu nahkapäällys, joka antaa sille huippu-urheiluauton tuntuman.

logitech dfgt forza horizon 4

Hyvä setti

On jos sulla on semmoinen peli missä on force Feedback nii laita sitä pienemmälle niin voi auttaa. Learn more Allow Cookies. Valitse ostoskoriin lisättävät jalosteet tai valitse kaikki. Halpa ratti joten luultavasti kuuluu asiaan. Lähetettävissä: Heti yli 25 kpl. Suurimmat ongelmat oli: -Takaisinpotku on järjetön, pieni sladi ja ratti lyö sormille ja vääntää vastasuuntaan niin että auto spinnaa väkisin. Logitech G29 on hintaisekseen erittäin hyvä ratti, tähän hintaan ei parempaa rattia saa.

i9 10900kf

Koko Suomi,

Kiinnitysmekanismi ei OLE kovin hyvä valinnaisessa vaihdekepissä ja polkimet liikkuvat ajan mukaan. Logitechin mukaan voi pelata. Toimiva paketti. Jos rattia ei Object Linking and Embedding saanu kiinnitettyä mihinkään kunnolliseen pöytään, on Wheel Stand Pro V2 Deluxe oiva valinta tukevaan pelaamiseen. Täytyy vain jatkaa grindaamista.

Logitech G ja G29 Driving Force -ohjauspyörät ja -polkimet

Lare sanoi:. Äkkiä tuossa rahaa tulee. Voi pelata ja tärinäkin pitäisi toimia. Hyvät puolet Halpa ottaen huomioon että kääntyy astetta ja on kytkin. Joskus rewindillä kokeillut vielä aikaisemmin vastaohjausta, mutta sama homma. Vaihteisto Manuaali Automaatti.