Logitech C920 Software Download

Kuva-ala lävistäjän suunnassa: 78 astetta. Melua vaimentava mikrofoni. Kiinteä mikrofoni: Stereo. Aloittaminen Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Voit sulkea suojasulkimen kääntämällä, kun et halua näkyä kuvassa.

Logitech Capture

Täysteräväpiirtoinen p-tarkkuus 30 kuvan sekuntinopeudella sekä huippunopea p-tarkkuus 60 kuvan sekuntinopeudella. Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Jos Logitech HD Pro Webcam C tarvitsee uusia ohjaimia, voit ladata sen viralliselta sivustolta ja asentaa sen vaihe vaiheelta. Usean kameran suoratoisto Katso ohjeita usean kameran käyttöönottoon ja sopivan asettelun valintaan, niin voit luoda mahtavia, ammattimaisia videoita. Katso ohjeita usean kameran käyttöönottoon ja sopivan asettelun valintaan, niin voit luoda mahtavia, logitech c920 software download videoita. Ota yhteyttä Etkö vieläkään Object Linking and Embedding saanut vastausta? Mukauta sisältöä näppärästi suodattimilla, siirtymillä ja reunoilla ja poista kuvan tausta ilmeen hiomiseksi tehokkailla ohjaimilla, esimerkiksi väriavainnuksella.

logitech c920 software download

Hiiret ja näppäimistöt

Hanki Cs ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech. Kuva-ala lävistäjän suunnassa. Jos käyttöjärjestelmäsi on Windows 7, Windows Vista, sinun tulee ladata Logitechin verkkokameraohjelmisto manuaalisesti. Voit tallentaa jopa metsäkuusi profiilia ja vaihtaa sitten kätevästi istunnosta toiseen. Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Valaistuksen automaattisella teräväpiirtoisella korjauksella varustettu Cs hyödyntää Logitechin RightLight TM 2 -tekniikkaa mukautuakseen valaistusolosuhteisiin ja tuottaa kirkasta ja sävykästä kuvaa jopa hämärässä.

hankkija kottikärryt

Logitech HD Pro Webcam C

Näytä usein kysytyt kysymykset. Opas Korjata Toimisto Windows Muut. Automaattinen tapa ei päivitä ohjaimia yksitellen. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. X MacOS Korjaa nyt!!

Logitech Cs PRO -täysteräväpiirtoverkkokamera suojasulkimella

Valitse haluamasi kuva-ala, kuvasuhde ja tallennuksessa käytettävä kuvatarkkuus. Digitaalizoomaus: 1. Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Kiinteä mikrofoni: Stereo. Pangea temporary hotfixes here.