Logitech 270c

Logitech® RightSound TM -tekniikka tarjoaa selvät keskustelut – tulet kuulluksi. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Ehdota logitech 270c meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Heti varastosta yli 20 kpl. Sony WHXM4, kuulokkeet.

Logitech C270 HD Webcam

Toimii yleisten puhelusovellusten kanssa. Kuvataajuus 30 kuvaa sekunnissa tuottaa sujuvaa videokuvaa, jonka terävyys, värikkyys ja kontrasti on kohdallaan. Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Varaa logitech 270c nouda Tilaa myymälään Varaa verkossa, nouda ja maksa tuotteet myymälässä. Toimitusaika varastossa yli 30 kpl.

logitech 270c

Tuotteen kuvat ja videot

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Instax Mini Film. Arvioitu toimitusaika arkipäivää. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne.

adlibris drops lima

Logitech LGT-C, halvin hinta 24€

Tyyli ja hyvinvointi. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Kerro logitech 270c sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kamera toimii hienosti. Resoluutio FPS llä. Logitech HD webbkamera – C Lähetä arvostelu.

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Logitech C HD -web-kamera. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Ja taustamelun ei tarvitse pilata videopuheluita. Objektiivityyppi : muovit. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Valmistajan takuu Kk : Näin keräämme tuotearvosteluja.