Little Nightmares Arvostelu

Kun silmäsi ummistat… Ruotsalaisen Tarsier Studiosin pelintekijät alkoivat luoda tarinaansa lapsuuden painajaisista. Tästäkö sitten pitäisi selvitä ainoastaan pientä valonkajastusta tarjoavan sytkärin ja vikkelien jalkojen avulla? Unta vaiko totta? Little nightmares arvostelu V2. Little Nightmares II -arvostelu on julkaistu alkujaan Pelaaja-lehden maaliskuun numerossa

Little Nightmares

Tämä on hyvä kauhupeli, joka käsittelee hyvinkin synkkiä asioita, vaikka vain viittauksissaan. Matka ei little nightmares arvostelu missään kohtaa peliä, vaan jokainen pelin luku on suora jatko edelliselle. Miksi kaikki tämän alueen ihmiset tuntuvat kadonneen kuin taikaiskusta jättäen jälkeensä vain tyhjiä vaatteita istumaan penkeille tai roikkumaan hirttoköydestä? Kaksikon dynamiikka on kiinnostavampi temaattisesti kuin pelillisesti: yhteistyö värittää puzzleja arvattavin kääntein aina hyppyjen heijaamisesta painavien little nightmares arvostelu yhteisraahaamiseen, mutta ystävyys itsessään tuntuu tervetulleelta valopilkulta synkässä maailmassa. Ongelmat ovat oikeastaan saman kolikon kaksi puoliskoa, sillä pelin ohjausjärjestelmä on kankea ja kontekstipohjainen.

little nightmares arvostelu

Hintavertailu

Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Tarsier Studios osoittaa suvereniteettinsa painajaismaisen tunnelman rakentajana toistamiseen. Säveltaide loistaa enimmäkseen poissaolollaan ja kuumottavia taustoja ehtii ihastella kaikessa rauhassa minikokoisen kaksikon kivutessa pitkin valtavan kokoisia huonekaluja. Tylsää hetkeä ei myöskään pääse tulemaan, sillä hieman hiljaisempien hetkien jälkeen taas juostaan ja lujaa. Pelaajalla ei Object Linking and Embedding nimeä eikä historiaa, hän vain on, jossain. Sinänsä arkiset ympäristöt on sisustettu siten, että jokin tuntuu olevan jatkuvasti vähän vinksallaan.

hp pavilion laturi

| Arvostelu | Little Nightmares 2

Tarsierin hengentuote jää little nightmares arvostelu pelattavuudesta piirun verran jälkeen. Yhteistyökumppanit Pelikone – Ilmaiset nettipelit. Se seuraa orjallisesti edeltäjänsä askelmerkkejä, mutta on isompi, uskaliaampi little nightmares arvostelu ennen kaikkea kuumottavampi. Esimerkiksi sokeat monsterit vaativat hiljaisuutta liikkumisessa tai tavaroiden heittämistä, jotta houkuttelisi pahiksen pois tieltä, koska heillä on tosi tarkka kuulo. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että Little Nightmares on todella erinomainen ja tunnelmallinen paketti, joka kannattaa ehdottomasti kokea. Toisaalta en lopettanut kesken, koska tiesin, että kun turhauttava kohtaus vihdoin menisi läpi, odotettavissa olisi taas lisää ensiluokkaista kauhua ja niin tiivistä tunnelmaa, että yksin asuminen alkaa tuntua huonolta idealta. Tietty määrä hengenlähtöä kuuluu kauhupeleissä asiaan, mutta kun samaa kohtaa joutuu taklaamaan uudestaan ja uudestaan, muuttuu jännitys nopeasti turhautumiseksi.

Arvostelussa Little Nightmares 2 | Game Reality

Bethesdan suurroolipeli Starfieldista julkaistiin vihdoin pelikuvaa. Lisäksi hiippailun, pulmanratkonnan ja toiminnallisempien kohtausten pyhä kolminaisuus on rytmitetty ihastuttavan mallikkaasti. Näitä painajaisia tulee ikävä. Ja sitten sama uudelleen, kunnes ratkaisu selviää. Sinänsä arkiset ympäristöt on sisustettu siten, että jokin tuntuu olevan jatkuvasti vähän vinksallaan. Siihen eivät kaikki kauhupelit pysty.