Li Ion Akkulaturi

Tuote tilapäisesti loppu. Toimitukseen ei sisälly perille asti kantoa, ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu tilauksen yhteydessä maksullinen lisäpalvelu. Lähetyksen voi noutaa Postin toimipisteeltä esittämällä saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Autopistokelaturit mobiililaitteisiin.

Li-Po / Li-Ion laturit

Checkout on Checkout Finland Oy:n y-tunnus ylläpitämä li ion akkulaturi. Pakettiin voi liittää monipuolisesti lisäpalveluita esim. Tilaa uutiskirje Uutiskirje on ilmainen Sähköposti. Kuluttaja palauttaa tuotteen itse maksamallaan rahdilla. Nicd-,nimh-,liion- lipo-laturit verkkokauppamme laajasta valikoimasta myös osamaksulla! Heti verkkokaupasta 3 kpl. Toimitetaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen.

li ion akkulaturi

Nitecore intellicharger Laturi i4 EU

Tilaustuote – Lähetysaika n. Nitecore Intellicharger i2 EU on huippulaadukas, kaksipaikkainen automaattinen älylaturi. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Akut ja paristot. Thanks to

gant paita lapset

Akkulaturi Litium LiFePO4, 12 V, 4 A –

Jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan ja ne riippuvat toimitustavasta, kuljetusyhtiöstä ja toimituskohteesta. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. Autopistokelaturit mobiililaitteisiin.

Li-Po / Li-Ion laturit | Lapin Akkumaailma Oy

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse posti lapinakkumaailma. Nicd-,nimh-,liion-, lipo-laturit verkkokauppamme laajasta valikoimasta myös osamaksulla! Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL -suojatulla maksulomakkeella. Toimituslausekkeet Toimitus Toimitusmuodot Pikkupaketti Posti Suoraan asiakkaan osoitteen mukaisesti postilaatikkoon tai -luukkuun toimitettava pieni seurantatunnuksellinen pakettilähetys. Takaisin ylös.