Li-ion Akku 18650

Heti verkkokaupasta kpl. Kodintekniikka Kuva ja ääni Kuvauskopterit ja dronet Kypäräkamerat ja actionkamerat Radiot ja stereot Pienkoneet Johdot ja adapterit Matkapuhelintarvikkeet Pillerit ja tarvikkeet Media ja muistit Hyvinvointi li-ion akku 18650 terveys Lamput ja loisteputket Akut ja paristot Katso kaikki. Kapasiteetti: mAh Jännite: 3. Varma valinta vape-harrastajille sekä kaikkiin kovan käytön työkaluihin! Vaihtoakku Ledwise Legend 2 otsalamppun. Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Akussa on erittäin alhainen varaustilan itsepurkaumisaste vaikka sitä säilytettäisiin käyttämättömänä pitkiäkin aikoja.

18650 Li-ion kennot

Hei klubilainen! Akussa on erittäin alhainen varaustilan itsepurkaumisaste vaikka sitä säilytettäisiin käyttämättömänä pitkiäkin aikoja. Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Xtar on erinomainen valinta taskulamppuun ja muihin vähän virtaa vaativiin laitteisiin esimerkiksi koiratutkat.

li-ion akku 18650

Voisit tykätä myös näistä:

Tarvitessasi apua sopivien akkujen valinnassa, voit soittaa meille numeroon 08 , lähettää sähköpostia osoitteeseen info lumise. Rakentaminen Maalit ja puunsuojaus Kiinnitystarvikkeet Tikkaat, tikapuut ja telineet Nokkakärryt ja muut kuljetustarvikkeet Varastohyllyt ja varastolaatikot Köydet, ketjut ja vaijerit Pikaliimat ja epoksiliimat Liimamassat ja tiivistysmassat Akryylimassat ja saumaus Uretaanivaahdot Teipit ja tiivisteet Ikkuna- ja ovitiivisteet Katso kaikki. Armytekin huippulaadukas Li-ion akku jonka purkuvirta yltää jopa 7,5 amppeeriin. Akun suorituskykyä valvova korkealuokkainen PCB-suojauspiiri on myös suojattu molemmilta puolin iskuja vastaan. Vene-, caravan- ja vapaa-ajan akut. Tarkista myymäläsaatavuus.

hp xl 304

Paras akku? Miten valita oikea akku? –

Jatkamalla eteenpäin hyväksyt li-ion akku 18650 käyttämisen. Handshake Finland Oy Y: alv. Batteryuniversityn testissä Li-ion akku 18650 akkuja säilytettiin eri lämpötiloissa. Main menu Varaosat Autoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton renkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Meillä on saatavilla litiumakut muun muassa huippulaadukkaiden akkujen muodossa, ja näiden akkujen kennot kuuluvat markkinoiden edistyksellisimpiin litiumioniakkuihin. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Halvimpien akkujen jännitteet ja kapasiteetit saattavat vaihdella, eikä suurikapasiteettinen akku olekaan enää sellainen muutaman latauskerran jälkeen.

Lithium-akut, , , RCR, –

Tilaukset: Myymälä auki: Ma-Pe , La Lisää ostoskoriin. Alkuperäinen Lumonite-vaihtoakku Lumonite Compass R -valaisimeen. Näitä akkuja käyttämällä varmistat, että saat kaiken irti tehokkaasta valaisimesta. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Rahayksiköt takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta.