Lg 55uh661v

Siten voit nauttia eloisista ja kirkkaista väreistä jokaiselta istumapaikalta. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja lg 55uh661v ja tukea varten Lisätietoa. Home Tuki Tuotetuki. Katselukulma, pystysuora °. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Miracast Kyllä.

LG 55UH661V

Älä näytä tätä enää tänään. Se on lg 55uh661v tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Ajansiirto Kyllä. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Sähköinen ohjelmaopas EPG. VESA-asennusliitännät x mm. Sisältää paristot Kyllä.

lg 55uh661v

Hinta- ja tuotetiedot

Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Rajoitettu määrä myyntiä. Ei viimeisintä tuotetta. Digitaalisen äänen optinen lähtö 1. URL on kopioitu leikepöydälle. ULTRA Luminance ohjaa tummemmilla alueilla olevaa virtaa kirkkaammille alueille kontrastin vahvistamiseksi. Televisiossani ei Object Linking and Embedding enää signaalia, mitä minun tulee tehdä?

insera citypyörä

LG 55UHV käyttöohje (Suomalainen – sivut)

LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Käyttöjärjestelmän versio 3. Ei tuloksia. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Äänen dekoodausteknologiat.

LG Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

Plus Miinus. ColorPrime Pro tekee kuvasta elävän suurella väriskaalalla. Voit rentoutua rauhassa, kun webOS 3. Raportoi virheestä Icecat:ille. LG 55UUH käyttöohje 23 sivua. Selailu Kyllä.