Lg 4k Projector Hu70la

Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Näin se toistaa kuvan uskollisesti ja tarkasti sisällöntuottajan tarkoittamalla tavalla. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Filmmaker Mode poistaa käytöstä liikkeenpehmennyksen ja muut kuvankäsittelyasetukset.

LG CineBeam 4K HU70LS käyttöohje

Plus Miinus. Facebook Twitter Copy Url. LG LED -dataprojektorit yhdistyvät saumattomasti langattomien Music Flow-kaiuttimien kanssa teräväpiirtoisiin surround-ääniin. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Mustan tason kontrastisuhteen 2 ansiosta kuvan musta on syvä. Lg 4k projector hu70la ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware.

lg 4k projector hu70la

LG CineBeam 4K

Se on yhteensopiva lähes kaikkien HDR-standardien kanssa. Close Suositellut jalosteet. Kirkkaat kuvat näyttävät kirkkaammilta, mutta tummien kuvien yksityiskohdat säilyvät, jolloin musta on syvä ja varjot yksityiskohtaisia. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Filmmaker Mode. Filmmaker Mode poistaa käytöstä liikkeenpehmennyksen ja muut kuvankäsittelyasetukset.

225 50 r17 t005

LG CineBeam HU70LA käyttöohje ( sivut)

Lisäksi voit katsella videoita sisäänrakennetuilla sovelluksilla, kuten YouTube, Amazon Prime ja Disney. Vertaa 0. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Valkoinen ja musta näkyvät yhdessä, mikä tekee kuvasta näkyvän ja eloisan; iiriksen aukko on mahdollisimman suuri. WebOS 5.

LG CineBeam 4K HU70LS käyttöohje ( sivut)

Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Osta netistä. Melkein loppuunmyyty. Filmmaker Mode poistaa käytöstä liikkeenpehmennyksen ja muut kuvankäsittelyasetukset. Vertaa 0.