Lenovo Yoga X705l

Mobiiliverkon sukupolvi 4G. Kaiuttimen suoritusteho 2 W. Akku Akun kapasiteetti mAh. Käyttöjärjestelmän kieli Monikielinen. Paino (fysiikka): g. Sisäiset kovaääniset. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1″ WiFi + 4G 64 GB, tabletti

Käyttöehdot Palaute. Sisäinen tallennuskapasiteetti: 64 GB. Products ship within the same business day excl. Näytön kirkkaus. Embed the product datasheet into your content. Edellinen Seuraava.

lenovo yoga x705l

Tuotetiedot

Käyttöjärjestelmän kieli Monikielinen. GPS satelliitti. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Tallennusväline Tallennuskapasiteetti 64 GB. Kun et käytä laitetta, ota käyttöön Google Assistantin visuaalista palautettava antava Ambient Mode avaamalla laitteen tukijalka.

jbl xtreme 3 2020

Lenovo Yoga Tablet Smart Tab YT-XL – Tuotetiedot |

Tyylikäs viimeistely Yksi hienoimmin muotoilluista laitteistamme, Yoga Smart Tab, on koottu huolellisesti tummanharmaasta alumiinista, ja lenovo yoga x705l on viimeistelty tyylikkäällä ja pehmeällä taustan pintavärillä. Tuotteen syvyys. Liikkuminen ja ulkoilu. Kosketusteknologia Multi-touch. Yoga Smart Tab on rakennettu sekä päräyttäville biiseille että elokuvien laajamittaisille äänimaailmoille. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Ympäristön valotunnistin.

tablets :: yoga series :: yoga smart tab – Lenovo Support MN

Lähestymisanturi Kyllä. Näkymä, joka vie sinut mennessään 10,1″ FHD IPS -näytön ansiosta kuva on terävä ja kirkas mistä tahansa kulmasta katsottuna. Kun et käytä laitetta, ota käyttöön Google Assistantin visuaalista palautettava antava Ambient Mode avaamalla laitteen tukijalka. Paneelin tyyppi IPS. Kuuntele suosikkisoittolistojasi, katso kuvia perhejuhlista, käännä termostaattia kovemmalle tai varaa hotellihuone — kaikki tämä vain kysymällä.