Lenovo Yoga Slim Ryzen 7

Tavoitat tuen joko puhelimella, chatilla tai sähköpostilla. Lisää toivomusluetteloon. Products ship within the same business day excl. Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Lenovo Yoga Slim 7 on äärettömän tyylikäs premium-tason kannettava alumiinirungolla ja nykyaikaisilla ominaisuuksilla. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″ -kannettava, Win 10 Home (82N5000YMX)

USB-A 3. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Toimitusaika tarkista saatavuus. Ilmainen toimitus. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut.

lenovo yoga slim ryzen 7

Tuotteen kuvat ja videot

Pinterest Sähköposti. Dräger Alcotest , alkometri. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Instax Mini Film. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja.

kuusenkynttilät johdoton

Yoga Slim 7 (14″, AMD) | AMD-suorittimella varustettu ohut 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Products ship within the same business day excl. Tuote loppuu pian Deoksiribonukleiinihappo Nettikaupasta. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Työskentele ja vietä vapaa-aikaa älykkäämmin. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Käyttöehdot Palaute.

Lenovo Yoga Slim 7, halvin hinta €

Ominaisuudet Ominaisuudet Yoga, meille kaikille Etsitpä uusinta älytekniikkaa tai tehokasta laitetta, jolla voit koetella luovuuttasi, Yoga on sinulle juuri oikea valinta. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Kiitos palautteestasi! Joten Windows sekä ohjelmat käynnistyvät salamannopeasti ja tilaa riittää vaikka koko leffakirjastollesi. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Lenovo Yoga Slim 7 on yo koe -yhteensopiva kannettava Unohda salasanat ja kirjaudu Yoga Slim 7 -kannettavaan nopeasti ja turvallisesti kasvontunnistuksella. Tavoitat tuen joko puhelimella, chatilla tai sähköpostilla.