Lenovo V15 G2

Kaksi 1. Näitä ostetaan nyt:. Valitse mieleisesi kahdesta värivaihtoehdosta: Iron Gray, jossa on IMR-teksturoidut viivat kahdella puolella, tai Black, jossa on teksturoitu pinta kolmella puolella. Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Laitteen fyysinen verkkokameran suojus turvaa yksityisyytesi.

Lenovo V15 G2 ITL

Verkkokaupan maksutavat:. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Valitse malli Valitse malli. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini.

lenovo v15 g2

Lenovo V15 G2 – Edukas yrityskannettava mainioilla liitännöillä

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Kannettavan ja tabletin tarvikkeet. Yleinen kuvaus. Tekniset tiedot. Toivelista luotu.

geforce gtx 570

Lenovo V15 G2 R3/8GB/GB ” kannettava tietokone | verkkokauppa

Pyyntöäsi käsitellään. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Toimisto Vain Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi.

Lenovo V15 G2 ITL

Läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö, kosketuspinta ilman näppäimiä, tarkka kosketuslevy. Perinteinen RJ45 verkkoportti on tuotu runkoon takaisin ja liitinpatteristoon on lisätty datasiirtoon soveltuva USB-C liitin. Kannettavan laukut. Perustakuu – 1 vuosi – nouto ja palautus Laajennettu takuu – 2 vuotta – nouto ja palautus. Kokonaisuuden kruunaa kattava kahden vuoden perustakuu.