Lenovo Thinkpad T440p I5

Lähetämme tarvittaessa vähintään vastaavilla tiedoilla olevan saman mallisen tietokoneen. Virtalähde Mukana Takuu 12 kk Laajennettavissa 24 kk saakka. Vahvista allaettä hyväksyt seurantaevästeemme. Laitteet käynnistyvät hetkessä ja ovat aina ajan tasalla. Käytetty, kunnostettu ja täysin läpikäyty kannettava tietokone. Klassikko ThinkPad Tp on 14 -tuumainen työasemakannettava. Verkkokauppamme käyttää evästeitä tiedon tallentamiseen.

Lenovo ThinkPad T440p 20AN0070MS

Näppäimien paikat ovat samat kuin suomalaisessa näppäimistössä, mutta Ä ja Ö kirjaimet ovat hieman eri kuviolla. Kokeile 60 päivää kotona. Lenovo Thinkpad Tp h uippulaadukas kunnostettu y rityskannettava. Tämä laite on painoltaan vain alkaen 1,57 kg ja sen profiili on paksuimmalta kohdaltaan 21 mm, joten se on helppo sujauttaa mihin tahansa laukkuun. Mukana myös LED-tilanilmaisimet, toiminnonlukituskyky ja välitön pääsy katsomaan sovelluksia.

lenovo thinkpad t440p i5

Tutustu myös

TrackPoint® pointing device and 5-button Mylar surface touchpad, optional Fingerprint reader. Valinnainen taustavalo tekee pimeässä työskentelystä vaivatonta. All rights reserved. Products ship within the same business day excl. Paino ei rasita! Kaksi matriisimikrofonia varmistavat ensiluokkaisen äänikokemuksen. ThinkPad Tp 14″ Business laptop Performance, efficiency and durability make the Tp the corporate laptop workhorse that sets the benchmark.

hp envy photo 7130

Lenovo ThinkPad Tp | 14″ High Performance Laptop | Lenovo Suomi

Lisäksi suurempi, sujuvampi TrackPad ja 5 pisteen klikkausintegrointi, joka on merkitty hienonhienoilla nystyillä ja raidoilla, voidaan konfiguroida monin eri tavoin asetusten kautta. Valinnainen taustavalo tekee pimeässä työskentelystä vaivatonta. ThinkPad Tp. Näytä vastaavia tuotteita. Software and accessories will lenovo thinkpad t440p i5 shipped separately and may have a different estimated ship date. Paino (fysiikka) ei rasita! Lähetämme tarvittaessa vähintään vastaavilla tiedoilla olevan saman mallisen tietokoneen.

Lenovo ThinkPad TP iM / 8GB / GB SSD / 14″ / Windows 10 / A • KT-Trading Oy

Viestini koskee: Tätä tuotetta Muu. Mukana virtalähde. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Monet asiakkaat tarvitsevat edelleen VGA-porttia neuvotteluhuoneen projektoriliitäntää varten. Kun valitset Ts:n kokoonpanoon lähiviestintäteknologian NFC , saat helpon, turvallisen tavan jakaa tietoja, linkittää laitteita, rinnakkaistaa verkkoja ja suorittaa muita tehtäviä napauttamalla kevyesti kahta laitetta yhteen. Wrong Input. Continue Shopping.