Lenovo T14gen1

Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. ThinkPad T14 Lenovo t14gen1. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokoneen kulut tarkasti, suojata investoinnin ja alentaa kokonaiskustannuksia. T14 on aina valmiina työhön. Tuotteen ominaisuuksia. Intel kannettavat.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 -kannettava, Windows 10 Pro (20UDS17S00)

Mallit Mallit. Lisäksi voit F9—Fnäppäinten painalluksella vastata puheluihin, soittaa niitä ja lopettaa ne helposti. ThinkPad Privacy Guard – Suoraan näyttöön sisäänrakennettu elektronien yksityisyydensuoja poistaa erillisten tietosuojakalvojen kanssa säätämisen ja lenovo t14gen1 käytettävyyttä. Ohjelmistotuki ei lenovo t14gen1 palveluun. Jos korjausta ei voida suorittaa paikan päällä, Lenovo lähettää laitteen paikalliseen huoltokeskukseen korjausta tai vaihtoa varten ja palauttaa sen sitten sinulle. Pientietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Palautetta sivustosta.

lenovo t14gen1

Parhaat ehdotukset

Xbox Series X, pelikonsoli. ThinkPad T14 tukee Wi-Fi 6 -määrittelyä, joka tarjoaa nykyaikaiset ja nopeat yhteydet yhteensopivissa verkoissa. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Asiakasarvostelut kohteelle ThinkPad T14 Intel. Huoltolaajennukset: Premier Support – laajennettu päivystys ja tuki sekä nopeampi vasteaika Tech Install CRU TICRU – tekninen asiantuntija paikalle kaikissa huoltotapauksissa 3 vuoden Sealed Battery – kattaa viallisen akun vaihdon yhden kerran 3 vuoden aikana Keep Your Drive – mikäli kannettavan kiintolevy vioittuu, saa asiakas pitää viallisen kappaleen Accidental Damage Protection – tehdastakuuta kattavampi tukitaso, joka korvaa myös vahingoista aiheutuneet laiterikot Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun!

lämpörullat prisma

ThinkPad T14 (14″, Intel) | Tehokas 14″ mukautettava kannettava | Lenovo Suomi

Lisäksi voit F9—Fnäppäinten painalluksella vastata puheluihin, soittaa niitä ja lopettaa ne helposti. ThinkPad T14 -kannettavat testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta. Tuotteen ominaisuuksia. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Kattava liitettävyys lenovo t14gen1 yhteydet – Kaksi perinteistä USB 3. Palautetta sivustosta.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 (20SMX) yrityksille | Atea eShop

Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Hintakehitys Korkein hinta. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Instax Mini Film.