Lenovo Legion Slim 7i

Lataa ja pelaa erittäin todenmukaisesti tai pelaa konsolipelejä pilvestä yhdistetyn ohjaimen avulla. Lenovo legion slim 7i on varustettu jopa 71 Wh:n akulla ja älykkäällä ja dynaamisella purkutehon hallintajärjestelmällä. Näytön yläreunassa on web-kamera, jossa on yksityisyydensuoja. Näitä ovat uusiutuvan energian parantaminen, ilmansaasteiden vähentäminen ja turvallisen jätteenkäsittelyn tehostaminen. Tilaajille Naisen euro on Suomessa it-alalla vain 91 senttiä Tilaajille. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus.

Lenovo Legion Slim 7i (15″ Intel)

Wrong Input. Q-Control 3. Uuden Max-Q-teknologian sisältämä tekoäly mahdollistaa ohuet, erittäin tehokkaat kannettavat, jotka toimivat nopeammin ja paremmin kuin koskaan. Kannettavat putoilevat, kahvi läikkyy, sähköt katkeilevat. Raakaa voimaa ja ylivoimaista tyyliä Legion-pelivarusteet on luotu voittaminen mielessä. Tilaajille Naisen euro on Suomessa it-alalla vain 91 senttiä Tilaajille.

lenovo legion slim 7i

Lenovo Legion Slim 7i Gen 7 (16″ Intel)

Tämä kiinteähintainen, määräaikainen ja valinnainen turvapalvelu minimoi odottamattomien korjausten kulut. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Applen huippusuorittimista löytyi erikoinen tietoturvallisuus-aukko — korjaaminen mahdotonta All rights reserved. Lataa ja pelaa erittäin todenmukaisesti tai pelaa konsolipelejä pilvestä yhdistetyn ohjaimen avulla. Tämä optimoi suorituskyvyn, kun käytössä on useita räätälöityjä profiileja, ja ylläpitää kilpailukykyäsi. Pelaa intensiivisemmin ja fiksummin Maksimoi kuvataajuus, nosta pelaamisesi tasoa ja päihitä kilpailijat.

gm 5w 30 dexos2 longlife

notebookspec – Lenovo Legion Slim 7i

Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä lenovo legion slim 7i oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Hyödynnä ylivoimaista resurssien varausta ja parannettua akun käyttöaikaa. Ajassa Iltalehti. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Lenovo Legion Slim 7i Gen 7 16″ Intel Tinkimättömän matkakelpoinen 16 tuuman kannettava Tehoa tiiviissä pakkauksessa: Edellinen Seuraava. Virtapainike, jossa on sormenjälkitunnistin Verkkokameran yksityisyyssuoja.

Lenovo Legion Slim 7i -kannettava | 15,6 tuuman ohut ja kevyt pelikannettava | Lenovo Suomi

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Lisätietoja on osoitteessa xbox. Voit vähentää järjestelmän ääniä tai maksimoida laitteen suorituskyvyn. Show savings:. Läppärit Läppärit. Laajenna pelimahdollisuuksiesi rajoja hyödyntämällä DDR4-muistiin verrattuna kaksinkertaista kaistanleveyttä, entistä luotettavampaa kuvataajuutta sekä järjestelmän energiatehokkuutta.