Lenovo I7 7700hq Gtx 1050

Lenovo Ideapad Legion Lenovo i7 7700hq gtx 1050 akun käyttöikä on lyhyt ja saatat joutua liittämään laturin pitkiä pelitilaisuuksia varten. Mitä harkita ennen grafiikkakortin ostamista Jos olet suunnitellut päivittää järjestelmääsi ostamalla uuden näytönohjaimen. Monitehtävissä Lenovo Ideapad Legion Y on 8 GB muistia, mikä voi aiheuttaa hidasta suorituskykyä, kun käytät muistia intensiivisiä sovelluksia. Gaming Headsets. Selkeys tai tiedot? Joissakin peleissä voit silti nauttia suurista garphicsista alhaisemmilla kuvataajuuksilla. Jokaisella pelaajalla on erilainen käsitys PC-pelien ihanteellisesta asetuksesta.

LENOVO T15P I7-10750H(6C)/15.6UHD/32GB/1TB/GTX1050/10P

Pelin suoritus kyky valituilla laatu asetuksilla Muuta laatu asetuksia. CPU Compare. Gaming Laptops. Oletko tulossa äkillinen runko putoaa? Monitehtävissä Lenovo Ideapad Legion Y on 8 GB muistia, mikä voi aiheuttaa hidasta suorituskykyä, kun käytät muistia intensiivisiä sovelluksia.

lenovo i7 7700hq gtx 1050

Asus ROG FX503 (GTX 1060)

Gaming Headsets. Pelin suoritus kyky valituilla laatu asetuksilla Muuta laatu asetuksia. Jaa kommenttisi 0. Lenovo Ideapad Legion Y pidetään raskaampana kuin kilpailu. Mikä on hyväksyttävä FPS-nopeus minulle? Lenovo Ideapad Legion Y on halpa hinta jälleen kilpailu. Selkeys tai tiedot?

garnier mustapäänaamio

Compatible PC – Lenovo Explorer – Lenovo Support GT

Lenovo Ideapad Legion Y akun käyttöikä on lyhyt ja saatat joutua liittämään laturin pitkiä pelitilaisuuksia varten. Kortit Pelit prosessorit näytöt läppärit Kuulokkeet Rakenna ja vertaile Edistynyt vertailu Hierarkia. Gaming Monitors. GPU Hierarchy. Jokaisella pelaajalla on erilainen käsitys PC-pelien ihanteellisesta asetuksesta. GPU Compare. Lenovo Ideapad Legion Y pidetään raskaampana kuin kilpailu.

Tekniikan Maailma

Normaalikäytössä akun kesto on 4. Gaming Headsets. CPU Compare. Gaming Monitors. Gaming Laptops.