Lenovo E15 Gen3

Ulkoiset kiintolevyt. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Portit ja paikat. Kannettava tietokone. Valitse sisäänrakennetuilla Bluetooth ® -korvanapeilla varustettu malli, niin voit järjestää neuvotteluja tarpeen mukaan missä tahansa.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 – 15,6″ -kannettava, Win 10 Home (20YG004SMX)

ThinkShutter-kansi kameralle Kensington-lukkopaikka Lisävaruste: Älykäs virranhallinta. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Hintakehitys Korkein hinta. Lenovo e15 gen3 ja ammattitasoinen design ThinkPad E15 Gen 3 sopii kaikkiin työympäristöihin. Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille.

lenovo e15 gen3

Tuotteen kuvat ja videot

ALV:n ja toimituksen. Kannettavan laukut. Vain kuluttaja-asiakkaille. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Viimeksi katsomasi jalosteet.

kumho kesärenkaat kokemuksia

Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 (20YGDMX) yrityksille | Atea eShop

Katso kaikki kuvat 9. Tuote on käytetty. Turvallista tuottavuutta paikkaan katsomatta. HDMI 1. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Saman kaapelin kautta hoituu myös kannettavan lataus.

Lenovo Thinkpad E15 (Amd) GEN3 15,6″FHD -kannettava | 20YGFMX

Valinnaiset integroidut langattomat korvanapit toimitetaan Versa-lokerossa, joka liukuu suoraan kannettavan runkoon. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Tuotteen ominaisuuksia. HDMI 1. ThinkShutter-kansi kameralle Kensington-lukkopaikka Lisävaruste: Älykäs virranhallinta. Läppärit.