Lego Ninjago Suomeksi

Lloyd, lapsi-Garmadon 1. Samanaikaisesti Adam ja Plundar auttavat vapauttamaan ninjat, jotta he voisivat liittyä taisteluun. Garmadon hylkäsi luurangot vapauduttuaan Manalasta. Ninjagon keisarinna. Vania käskee Colen yrittää Spinjitzu-pursketta, mutta Cole epäröi yrittää. Yritys käyttää se Overlordiin epäonnistuu, kun Pythor kuitenkin nielaisee sen. Nya Wun salateet.

Luettelo animaatiosarjan Lego Ninjago jaksoista

Michael Kopsa. Winds of Change. Mutta Cole oppii uusia voimia, joilla suojella tovereitaan, ja hyväksyy muutoksensa. Onien ilmestyessä Ninjago Cityyn maailmakristallin kautta he valtaavat kaupungin nopeasti peittämällä sen pimeyteen, joka jähmettää kaupungin asukkaat kivipatsaiksi. He eivät hyväksy hänen anteeksipyyntöään. Deven Mack. Heikoin lenkki 23 min.

lego ninjago suomeksi

LEGO Ninjago

Garmadon yrittää estää Samukaita kidnappaamasta Nyaa, mutta Ninjat varoittavat menneisyyden Sensei Wuta. The Art of the Silent Fist. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Nindroidit sulattavat kultaiset aseet tehdäkseen niistä haarniskan Overlordille, josta tulee Kultainen mestari. Tohtori Julien häpesi tekojaan, mutta Zane oli iloinen nähdessään isänsä.

iphone 12 pro vs xiaomi

LEGO Ninjago Elokuva | Elisa Viihde

Ninjagosta kertova vuoden Lego Elokuvan maailman sijoittuva elokuva, Lego Ninjago Elokuvailmestyi syyskuussa Sillä välin Pythor, Wu ja nindroidit lego ninjago suomeksi hyökätä Borg-torniin. Lordi Garmadon on vahvempi kuin koskaan ja luo valtavan jättiläisen, jonka avulla hän yrittää voittaa ninjat ja saada Ninjagon hallintaansa. Kiviarmeija 22 min. Taistelu käydään siten, että muut osanottajat valitsevat joko Lloydin tai Camilen joukkueen ja jokainen joka kulkee rullaluistimilla joukkuekisassa Jademiekan kanssa yhden kierroksen, saa joukkuelleen pisteen.

LEGO Ninjago | Netflix

All of Nothing. The Way Back. Ninjat etsivät Garmadonin poikia kuulustelemalla vangittua jengiläistä ja menemällä valeasuissa karaokebaariin. Hän tuhoaa Bountyn ja johtaa tasapainon tuhosta auenneen portaalin läpi Kiviarmeijansa Ninjagoon. Lopulta Cole antaa itsensä hävitä tarkoituksella, kun Chen uhkaa julistaa molemmat häviäjiksi.