Lego Mario 71388

Kaikki oikeudet pidätetään. Nämä setit ovat hauskoja lahjoja trenditietoisille lapsille. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit. Asiakkaiden arviot. Tuotenro OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija.

LEGO Super Mario 71388 – Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarja

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. LEGO® Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t. Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!

lego mario 71388

0 tuotearvostelua

Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Tuotearvio 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio. Voit rakentaa tornista juuri niin korkean kuin haluat. Kaikki oikeudet pidätetään.

chromecast 3 usb

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

LEGO® Toimitukset ja palautukset Rakentamisohjeet. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio. Muistathan hyödyntää klubietusi! Edun saat, jos olet uusi tilaaja.

Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarja |

Setissä on myös Crowber-hahmo. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Kaikki oikeudet pidätetään. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä. Supertähtikuutio paljastuu, kun Boss Sumo Bro kaatuu. JavaScript seems to be disabled in your browser. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio.