Lego Creator Porsche 911

Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua. Pakkausten määrä per kerros. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Määrä per kerros. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

LEGO 10295 – Porsche 911

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Muut ostivat lisäksi. Valitse joko Turbo-malli, jossa on turboahdettu moottori, tai Targa, jossa on ikoninen Targa-tanko ja irrotettava katto, joka säilyy konepellin alla. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua. Siksi ne testataan huolellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

lego creator porsche 911

Hintavertailu (4 kauppaa)

Previous Slide Next Slide. Setti sisältää kuvateostyyliset ohjeet, joissa on inspiroivia tietoja pienoismallin rakenteesta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Toimitusaika 10 päivää. Turbo vai Targa?

koristenauha mekkoon

LEGO Creator Porche – Lelut24

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Sony WHXM4, kuulokkeet. Saatavilla nyt. Upeita yksityiskohtia Mukana on kolme ainutlaatuista rekisterikilpeä ja Porschen logo. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta.

LEGO Creator Expert Porsche | elektroninen kauppa

Turbossa on turbomoottori ja Targassa irrotettava katto, jota voi säilyttää konepellin alla. Rajatonta hauskuutta. Siksi ne on testattu tiukasti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Ei sovellettavia varoituksia, Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Verkkokaupan maksutavat:.