Seelari


_MG_9288-LowResLounaskahvila Seelari on kappale kauneinta Oulua. Pöllisaaressa sijaitseva Oulun Työväen Pursiseuran perinteikäs ravintolarakennus sijaitsee ihan merenrannassa, terassilta on huikea näkymä Pikisaareen ja torinrantaan.

Lounaskahvila on avoinna arkisin kello 10-20 – maistuva kotilounas on tarjolla kello 11-14. Lounasajan jälkeen ulkoilijat pääsevät nauttimaan herkullisista salaateista, suolaisista piirakoista ja virkistävistä juomista. Vitriinissä on myös vaihteleva valikoima tuoreita leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa.

Olitpa siis ohikulkumatkalla, ulkoilemassa tai etsit muuten vain virkistystä päivääsi, niin suuntaa kulkusi Seelariin. Palvelumme on aurinkoista pilvisemmälläkin säällä!

TILAVUOKRAUS

Viikonloppuisin Seelaria vuokrataan juhla- ja virkistyskäyttöön. Lisätietoja viikonlopun tilavuokrauksesta, hinnoista, varauskalenterista saat täältä.

Mikäli olet järjestämässä arkena aamiaistilaisuutta, kokouspäivää, henkilökunnan virkistysiltaa tai tarvitset 20-100 hengen viihtyisän tilan tarjoiluineen tapahtumaasi muuten vaan, niin ota yhteyttä: myynti[at]nekka.fi.

LOUNASLISTA

Vaihtuvan lounaslistan löydät sekä Seelarin Facebook-sivuilta (klik) tai Lounaat.info -sivulta (klik).

Buffet-lounaan hinta on 9,5e (lapset 4-11 -vuotta: 5e). Keitto- ja salaattibuffet 8,5e.

Tervetuloa nautiskelemaan!