Mikä JuhlaNekka


JuhlaNekka on laadukas, palvelualtis ja paikallinen. Juhlapalvelumme tarjoaa avun pienen suolakan, hääjuhlien buffetpöydän tai vaikkapa kokin ja grillijuhlien tarpeeseen, vuoden ympäri. Teemme maistuvat kokoustarjoilut tai mieliinpainuvat juhlaillalliset – tarpeesi mukaan!

Juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämisessä on Nekan neideillä vuosien kokemus: Rina Peltonen on mm. saanut alan arvostetun PRO-tunnustuspalkinnon vuoden 2007 ’Ravintolan asiakaspalvelijana’. Kokemusten kirjo on laaja: olemme olleet mukana niin pienissä, intiimeissä perhejuhlissa kuin satojen henkien cocktail-tilaisuuksissakin – ja tarjoilleet sekä Mäntylässä että Mäntyniemessä…

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa – olivatpa he yksityishenkilöitä tai yritysmaailman edustajia. Saat tarvittaessa apua niin tilaisuuteen sopivan menun laatimiseen, juhlan ohjelman suunnitteluun kuin tilan koristelemiseenkin – suussasulavista herkuista ja maistuvista juomasuosituksista puhumattakaan.

Halutessasi ikimuistoiset juhlat, joiden tarjoilut ovat omannäköisesi ja huolella valmistetut, niin ota meihin yhteyttä! Tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut.