Juhla- ja kokoustila


Toimimme kulttuuritalo Valveella, missä tarjolla on erinomaiset puitteet erilaisille kokouksille, tilaisuuksille ja tapahtumille. Tarvitsetpa käyttöösi neuvotteluhuonetta (max. 25 henkilöä), elokuvateatteria (max. 45 henkilöä) tai hyvällä äänentoistolla ja valotekniikalla varustettua auditoriota (130-500 henkilöä), niin Valve on juuri sinun paikkasi.

Talosta löytyy myös viehättävä taidegalleria esimerkiksi ikimuistoisiin iltatilaisuuksiin. Kesällä 2015 täysin remontoituun, viihtyisään ravintolasaliin mahtuu 70 henkeä. Ravintolassa on A-oikeudet.

Kokoukset

Hyvä kokous koostuu paitsi napakasta sisällöstä, myös mieleenpainuvista puitteista ja herkullisesta tarjoilusta. Räätälöimme tarjoilut toiveiden mukaan – kokouspäivä hoituu meillä kokonaisuudessaan aamiaisesta lounaaseen ja iltapäiväkahveihin, isolle tai pienemmällekin porukalle! Valve sijaitsee kaupungin keskustassa ja sinne on helppo tulla kauempaakin.

Juhlat

Mikäli cocktailjuhlat, pikkujoulut tai vaikkapa intiimit syntymäpäiväjuhlat esimerkiksi taidegalleriassa kiinnostaisi, meillä on siihen ratkaisu. Kulttuuritalo Valve tarjoaa huikeat puitteet monennäköisille kekkereille, me puolestaan järjestämme tarjoilut, jotka jäävät mieleen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!